Distribuție

Distribuția produselor către Clienții Faber se desfășoară prin două modalități:

  • Agenții Faber străbat țara zi de zi ca să vă ofere cele mai bune servicii. Odată introduși în baza noastră de date veți putea plasa comenzi direct prin agenții noștri. Ei vă vor contacta periodic după orarul și locația Dvs. cu autovehiculele special amenajate ca expoziții mobile. Mașinile cuprind mostre din aproape 1800 de articole grupate pe categorii cu prețurile afișate, pentru ca Dvs. să puteți vizualiza cât mai ușor articolele de care sunteți interesați.

           Formularul de comandă va fi completată și tipărită pe loc.

           Comanda Dvs. apare imediat și la sediul companiei unde colegii noștri o vor prelua, procesa și se vor asigura de livrarea acesteia în 2-3 zile prin curierat rapid sau mijloace de transport proprii, fără a vă crea cheltuieli suplimentare.

           Contact Agent:  0742-091 699!

  • Site-ul faberpet.ro a fost creat ca o platformă de prezentare a produselor distribuite de noi pentru Parteneri (magazine en-detail). Deoarece Faber a adoptat în primul rând modelul de vânzări en-gros, pentru a vedea prețurile produselor oferite de noi, este necesar să vă creați un cont pe site, ca Partener (preț en-gros).

Pentru a lansa comandă trebuie să vă logați cu adresa de mail și parola Dvs., adăugați-vă produsele dorite în Coș, după care puteți trimite comanda din meniul: Coșul Meu. 

 

 

Notă! 

În cazul Partenerii Noștri valoarea minimă a comenzii este de 400 RON cu TVA!

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile în orice moment, fără o notificare prealabilă!